Hajts Jobban Automatikusan…

prestigeFold Net52

"Ajánlom a Mathias Bäuerle PrestigeFold NET52 gépét minden olyan kisebb vagy közepes méretű nyomda vezetőjének, aki egy igazán automatizált és ezért hatékonyan működtethető, könnyen beállítható hajtogatógépre vágyik."

ifj. Nagy László - Mondat Kft.

prestigeFold Net52

 

Le szeretném cserélni meglévő hajtogatógépemet, de nem tudom milyen gép felel meg leginkább számomra!

 

A prestigeFOLD NET és a Multimaster CAS szériákból automatizált hajtogatógépekből választhat B2 és B3 méretben, kötészetének minden igényét lefedve.

Válassza az Önnek legmegfelelőbb automata gépet!

Habár felépítésben, megjelenésben és automatizáltságuk fokában különböznek, az alapkoncepció azonos: a feldolgozható papír mérete 10 x 12 cm-től 52 x 85 cm-ig terjed, a minimum hajtáshossz 3,5 cm és egy kiegészítő táskával akár a nagyon kicsi 18 mm-es hajtás is megoldható.

A gépeket 3 hajtogató táskás egységgel vagy mobilkéses hajtogató egységgel lehet kibővíteni az első vagy a második hajtogató egység után.

 

Mathias Bäuerle PrestigeFOLD NET

A Mathias Bäuerle legújabb számítógépes vezérlésű hajtogatógépe teljesen automatakezelést biztosít. Az intelligens gép kontrol és az érintőképernyős kezelés leegyszerűsíti a hajtogatás menetét.

A központi érintőképernyős

panel az intelligens kezelőfelület, ahol minden fontos beállítás elvégezhető. Kézi beavatkozás a minimálisra csökkentve.

Az automata beállító rendszer felügyeli a beállításokat az ívadagolástól a kirakásig. Kezdve a kiinduló mérettel, a választott hajtással és papírvastagság megmérésével a vastagság mérő szenzorral, a számítógép kiszámolja a megfelelő beállításokat a számos beállítandó ponton és vezérli azok megfelelő beállítását.

Az automatizált rendszer segítségével a beállítási idők 50-80%-kal csökkennek, a selejtek száma jelentősen csökken még a kevésbé tapasztalt gépkezelővel is.

Az eredmény költség csökkenés és nagy fokú rugalmasság ügyfelei számára!

Hogyan működik a számítógép vezérelt hajtogatógép?

A prestigeFOLD NET 52 könnyen értelmező szimbólumokkal és jelzésekkel, érintőképernyő segítségével működtethető. A kezelési útmutató érthető és párbeszéd alapú.

A kezelőt lépésről lépésre irányítja az érintőképernyőn megjelenő információ.

Így a kezelői hibák elkerülhetőek.

Az ívméret, a hajtogatás típusa és a papírvastagság az alapvető adatok az automata beállítások kiszámításához. 20 standard párhuzamos és kereszthajtogatás előre be van programozva és azonnal előhívható.

A hajtogatás típusának kiválasztása érintőképernyő segítségével a prestigeFOLD NET 52-nél

Az összes többi hajtogatás szabadon beprogramozható. A több mint 200 munkát tárolni képes programmemória lehetővé teszi az ismétlődő munkák pontos reprodukálását. A hajtogatási folyamatban bekövetkező üzemzavart hibaüzenetként jelzi ki, az ok és a hely megjelölésével.


prestigeFold Net52 kezelőpanel

 

Hajtogató henger beállítása speciális szakértelem nélkül

Az automatikus hengerbeállításhoz szükség van a papírvastagság mérésére. Ezt egy speciális beállítási móddal lehet elérni egy olyan folyamatban, melyben egy teszt ívet indít az adagolóból és a gép egy szenzorral megméri a papírvastagságot.
A hajtogató henger hézag a beállított hajtogatástípus és papírvastagság alapján kerül kiszámításra. Ennek eredményeképpen a hajtogató henger hézag automatikusan beállítódik minden hengernél az összes hajtogató egységben.

Ezek a hengerek már nem igényelnek beállító csavarokat vagy papírszalag csiptetőket. Egyéni beállítások természetesen előfordulhatnak. Ezért minden egyes hajtogató hengert külön ki lehet választani az érintőképernyőn keresztül és meg lehet változtatni a pozícióját 0,01 mm-es lépésekben. Aszimmetrikus beállítások is lehetségesek.

Az automatikus henger beállítások nem csak leegyszerűsítik a munkát, hanem le is rövidítik a beállítási folyamatot. Egy-két hajtogató egységes és 6-6 hajtogatótáskás gép esetében 32 beállítás válik feleslegessé az automatizálás eredményeként. Ezen felül nincs szükség speciális tudásra és az összes beállítási adat reprodukálható.

prestigeFOLD NET 52/4/4/MS 45

 

Maximális papírméret: 52 x 85 cm
Minimális papírméret: 10 x 12 cm
A hajtogató táskák minimális hajtogatási hossza: 3,5 cm
A kések minimális hajtogatási hossza: 6,0 cm
A rakat magassága az adagolón: 66 cm
Sebesség: 220m/min
Hajtogató táskák száma: 4 vagy 6
Kibővíthető 2 kereszthajtogató egységgel
Mobil késes hajtogató egységgel kombinálható

Van kevésbé automatizált gép is?